laupäev, 3. oktoober 2009

Seminar

Esmaspäeval käisin ühel tervise seminaril. Vaata kodulehte
Seal rääkis Isabella päris palju seda, mida ma ise teismoodi arvasin. Ta jutus oli kolm põhi punkti, miks inimesed haigeks jäävad:
1) Dehüdratsioon, ehk siis veepuudus
2) Veresuhkru suur kõikumine
3) Liiga vähene puhkus/uni

(1)Vesi ja sool käivad käsikäes. Miinimum vee hulk päevas on 1 liiter 50 poundi kohta. (23 kilo kohta). Kui inimesed soola väldivad, siis pole miskit, mis vett kehas kinni hoiaks..ja vesi lihtsalt voolab läbi keha. kõik organid vajavad vett kommunikatsiooniks ja üldse funktsioneerimiseks. Seepäast aitabki sool vett kehas hoida. Muidugi saab juua ka liiga palju vett, aga seda juhul kui soola pole. Sel juhul uhub vesi välja ka olulised mineraalid jne. Inimesed arvavad et liiga palju sool on halb. Aga isabellla ütles,et ei saa olla kunagi liiga palju soola vaid saab olla liiga vähe vett.Parim on toesoe vesi.

(2) Tuleb süüa iga 2 tunni tagant natuke, et hoida veresuhkkur ühtlasel tasemel.

(3) Une kohta ma midagi väga juurde ei õppinud. Ainult mõni harjutus kuidas unisemaks jääda - kõrva taga on selline luuots, mida mudida. Ja ülesärkamiseks tuleb kõrvu alt ülesse ja ülevalt alla mudida, nii nagu rulliks kõrvu lahti.

Mõni mõttetera mis Isabella rääkis jäi mulle ka kõrva taha. Ta ütles et We don´t have to survive through life, we should thrive. Ehk siis et kui vett mitte eriti juua saab ka elus ilusti hakkama, aga mitte elu täisväärtuslikult nautides.

  • The more you discover about your body, the less you continue to neglect what it needs and wants.
  • Your physical body is the temple in which your spirit flows and your mind rests. Treat your body well and all the rest will fit into place.
  • Kõik haigused jõuavad kolme põhitõeni välja

Kommentaare ei ole: