neljapäev, 2. september 2010

Hommikusöök

Viimasel ajal on meil hommikusöögiks smuuti. Nii kiiresti valmiv ja nii Eesti maitse tuleb suhu. Koostises kohalik Keefir, mustikaid, maasikaid ja kamajahu :). Mees mul sööb ka suure hea meelega. Ja nüüd internetist tolle keefiri pilti otsides avastasin et on veel olemas selline sort mille nimi on: Tallinnsky :). hehe Tallinna taevas. Tuleb ilmselt teha väike reis Bramptoni linna, mis pole üldse kaugel.

Mul sai sügavkülmast Eestist toodud leib otsa. Nüüd lõpuks olen siin ka oma lemmik röstleiva avastanud : Igivanad-terad. Ehk siis lisaks meie tuttavatele neljale teraviljale on lisatud päris mitu teist tera. Lugeda koostise kohta saab siit!.Leiva peale panen tavaliselt lihsalt tomativiile, natuke Hellmansi majoneesi ja sidruni-pipar  - ka Eesti maitse suus.

Eile keetsin tatrapudru ja pärast keetsin veel Türgi ube ka.

Kommentaare ei ole: