teisipäev, 31. august 2010

Oh kooliaeg oh kooliaeg millal sina tuled...


Kuidagi õnnestus mul nii pikk paus sisse jätta blogimisse. Andke andeks :). Vahepeal olen omale pangakraadi / pangakonto saanud. Siis käisin oma resumee´sid viimas erinevatesse kohtadesse. Eelmine laupäev oli Minds Eye wrap pidu. Päris tore pidu oli kui mõned asjad välja arvata. Eelmine nädal joogas pingutasin liiga palju, nii et selg oli 2 päeva paigast ära. Teisipäeval töötasin Luke´ga ning kolmapäeval oli 2 etendust Brianiga. (see maskotti värk). Neljapäeva etendus oli Niagaras ja kuna jõudsime kohale 30 minutit enne raamatukogu avamist, sõitsime autoga joa juures mööda :). Mõnus neljapäeva hommik! Neljapäeva õhtul olime juba teel Torontosse, et National FanExpo messile oma kohake üles seada! Mu alakõhu surutis tuli ka tagasi kolmapäeval kui tahtsin keset joogat välja marssida aga tänaseks on see jälle taandunud. Mul on kahtlus, et tegemist on kergekujulise põiepõletikuga. (see pilt on siis kui kiiisuga Niagaras käisime)

Mis see FanExpo siis endast kujutab/kujutas. See oli minu jaoks kolmas kord, eelmine aasta olin Eestis samal ajal, muidu oleks juba neljas. OMG kuidas aeg lendab!!!!!!!. Kui USA Pennsic´is olid kõik inimesed keskaegselt riides siis sellel messil olid inimesed ka riietatud.Kogu üritus oli jagatud viide osasse, mis kõik ühes suures hallis koos olid : Koomiksid; Science-fiction ehk ulme; Õudus; Anime ja Mängud (arvuti..laua..jne). Meie box oli õuduse ja ulme keskel. Kuigi tegelikult on Mind´s eye fantaasia seriaal. Meie asukoht oli super, sest meie vastas oli Warner Brothers ja kõrval Space network. Meie stuudio liikmed Vince ja Henry ehitasid Warner Brothersi boxile True Blood ´i baarileti - Fangtasia. Kokku käis nädalavahetusel sealt läbi 60 000 inimest. Laupäev oli kõige hullem - siis ei lastud enne inimesi sisse kui osad välja tulid - tuleohutus.  (pildil Minds eye meigitehnik, kes riietus LeeLoo´ks "Viies element" filmist. Muideks Carmen Kass ka seal filmis.Vaata seda linki  - siin väike piltidega kokkuvõte messist.

Inimesed kas siis ostsid asju või tegid pilti kostüümides inimestega või läksid järjekorda et oma tele-iidolitelt autogramme saada või mängisid mänge või JNE! Siin on nimekiri kuulsustest kes seal käisid: William Shatner (Kapten Kirk Star Trekist); Adam West (esimene batman); Burt Ward (esimene Robin); Summer Glau (Dollhouse; FireFly;); Felicia Day (Dr. Horrible sing-along blog; The Guild); James Marsters (Buffy ja Angelist - Spike!!! vägev oli teda näha!!!!); Daniel Cudmore (Twightlight saagast Felix); Greyston Holt (Durham County. see siin kohalik Kanada sari. aga see sama näitleja oli laupäeva õhtul Anchor Bay järelpeol, kuhu meie stuudio ka kutsutud oli. Ajasime seal juttu ja pärast järel-järel peol ta ütles " oh sa ka tulid siia" . hahaha. Ja siis tuli Tom ja musitas mind ;). Just nii! Ta siin pildil see kõige pikem) jnejnejne. Igal aastasl erinevad inimesed. Noored Minds eye näitlejad olid väga äksi täis kui Felicia Day´ga kohtusid, sest ta ka veebiseriaalist - The Guild. Nad andsin Minds eye kaardi ja palusid et ta meie teise hooaega tuleks :). Nii armas.

Loodan et andsin arusaadava ülevaate ja see nädal mul plaanis veelkord tööd minna otsima. Olge tubli!
                              Puhka rahus vanatädi Helle. Kurb on selliseid uudiseid saada e-maili teel :(.

1 kommentaar:

Eliise ütles ...

vägev et teil hästi läks :) aga jah nii hellega läks aga matused olid pm ilusad.. aga kurb oli ikka:'(