reede, 10. september 2010

Haned läinud - külmad ilmad

Selle "haned läinud , külmad ilmad peale" tahaks Eino Baskini naljadekogumiku vinüüli kuulata..seal ikka kilde leidub!!! Kui peaks näiteks üle päev dvd välja tulema, siis palun saatke :)
Meieni siin Kanadas on ka külmad ilmad jõudnud. Hetkel 12 kraadi väljas. Mulle meeldib et saan oma talvepapud jalga panna ja üht kootud kleiti kanda, mis 2 kuud tagasi ostsin. Palju mõnusam on kohvikus kuume jooke juua kui väljas külm on. Palju mõnusam on joogas ka käia - sooja sisse põgeneda 2 tunniks :). Otsustasin et iga teine päev joogas käia on liiga vähe, et käin iga päev kui võimalus on.

Täna paigutas treener mind esiritta keskele, et uued õpilased saaksid minu pealt vaadata, mis ma teen. Peale kaamli poosi (suurim tagurpidi painutus) ma alati lõpus teen ette poole painutuse ka, sellises palvetamise asendis, pea maas ja käed maas. Need 3 uut tüdrukut tegid täpselt sama moodi - mulle tuli vägisi naer peale :p

Reedel pidime Hamlitoni linna minema üht kontserti filmima, aga kuna Nick ei saanud tuule tõttu Guelphi tagasi lennata, jäi reis ära. (ta meie peamine filmimees). Selle asemel läksime kõik koos kinno Expendables vaatama. Minu Tom käib väga harva kinos, aga seekord sain ta ilusti kaasa..ja talle väga meeldis too film!. Mulle meeldib siis action, kui alatoon on komöödia. Ja selle filmi puhul olid mõlemad olemas.Vägev oli näha Stallone , Bruce Willis ja Schwarzeneggerit ühes ja samas tseenis :)

Laupäeval oli meil Eggcetera kohting, mis oli väga tore. Hea et meil sellised traditsioonid on, mis iga nädal korduvad!. Õhtul nägin üle pika aja Avrilit ja läksime koos kinno Eat.Pray.Love vaatama. Pettusin selles filmis. Toscana päikse all on sada korda parem eneseleidmise film!!!

Pühapäeval tuli Kaylan oma mehega Guelphi ja läksime koos Ülikooli territooriumile Pep Rally´it vaatama. See on selline sündmus, kus esmakurslaste erinevate alade õpilased tantsivad kõik koos enda valitud muusika järgi. Ja siis valitakse parim välja. Ja siis nad tulid stuudiosse ka kus tom neile Minds eye edu ülevaate andis.

Siinkohal tahan õelda - Palun käige Minds eye veebilehel. See on kümme korda kiirem nüüd. Ja ülesehitus on ka lihtsamaks tehtud Tommi poolt. Meil on vaja Hitte ehk siis lehekülastusi, et omale sponsoreid saada või siis firmasid, kes oma kuulutusi meie lehele raha eest tahavad panna. Kordan - http://mindseyeseries.com 
Suur AITÄHH....

Teisipäeval töötasin Luke´ga. Saime 40 karpi välja viidud ja meie retk lõppes Port Doveris, kus käisime ujumas. Üsna külm vesi oli, aga see päev oli väljas järsku 29 kraadi, et mõnusalt jahutas. Ning ilmselt selle aasta viimane ujumine.Samal õhtul viis mu sõber Brent mind kinno. "The others guys" oli välja müüdud. Vaatasime filmi "American " Üsna sürr film, aga siiski vaadatav.

Saime koju ka interneti nüüd. Saan enne magamaminekut Terevisiooni vaadata :) Või siis privaatselt skypest kodustele helistama hakata. Jee-jee!

Olge tublid :)

Kommentaare ei ole: