laupäev, 10. juuli 2010

Põrgukuumus...

Meil siin on super palav olnud see nädal. Kui saarelt mandrile jõudsime siis alles tundsime kui kuum tegelikult on. Esmaspäeval, teisipäeval oli 33 kraadi ja koos õhuniiskusega 42. Uhh. Öösel läksime Tommi ema juurde ööbima, sest tal on õhukonditsioneer. Meie majas, meie toas oli 31 kraadi üks hetk. Siis tõime Tommi ema juurest konditsioneeri - selline kastike, mis aknalauale tuleb panna ja siis ümbrus kinni katta. Luke sättis selle paika, vannituppa, sest siis saavad kõik kasu. Luke tuba on kõige lähemal vannitoale, siis on Candici tuba ja siis viimane on meie. Meie toast näeb ainukesena vannituppa sisse, ehk siis teoorias peaks me otse koridori kaudu külma õhku saama, aga ikkagist ei langenud alla 28. Täna sadas vihma..ja nüüd on toas 26 kraadi. Kahjuks kaua seda lõbu ei jätku, sest homme viskab jälle temperatuuri üles. Kohalikud on ka närvis,sest neil pole nii palavat suve ammu olnud. Kuulsin et Eestis on ka palav, aga kui ilma netis vaatan, siis öösel langeb alati 16ne peale või isegi alla. Meil siin öö läbi 25 - kõige madalam on tavaliselt 7 hommikul - 22 kraadi. Aga ega see juuli igavesti ei kesta :).

Minds eye produktsioon käib täies hoos. Lapsed on väga tublid olnud selle palavusega. Pühapäevast neljapäevani olid kõik filmivõtted õues. Meie sõpradeks õues on varjud ja tuuleke :). Täiskasvanud näitlejad on ka kõik lahedad. Koji on ka lahe...aga ta on tõeline diiva!!...tõeline ja õnneks ainuke võtteplatsil. Näiteks filmisime üks õhtu maja katusel, selline suur-suur rõdu. Oli kesköö ja meil oli vaja pimedust. Thomas palus rõduukse täiesti sulgeda, et sealt valguse kiiri ei tuleks. Kui Candice sulgema hakkas, ütles talle Koji " ära pane kinni, ma ei näe kus toit on" :). see on üks näide. Neid hetki on veel ja veel. Olge nii armsad ja hoidke silm peale Minds eye kodulehel. Seal on tõesti iga päev uusi videosid - näitlejatest ja kaamera tagustest inimestest ka. Siis saate aimu, mis Kaos meil siin päriselt toimub :).

Ja siia lõppu pilt sellest saarest, kus nädalavahetusel viibisin ;)

3 kommentaari:

TT ütles ...

Mnjah, see tuletab mulle meelde meie esimest suve Kanadas, pea 20 aastat tagasi. Igatahes poole suve peal hakkasime asju pakkima, sest tavaline eestimaa inimene sellist kuumust ei kannata. Aga vedasime kuidagi sügiseni välja ja see suvi on esimene niisama vastikult kuum, jälle ajab kolimise mõtted pähe.

Aga kui uskuda kliima soenemisse, siis on see alles algus ja käkitegu selle kõrval, mis meid ootamas. Igatahes hoian kohvrid käepärast:)

Annika ütles ...

Mul ka kohvrid täitsa olemas, et Eestimaale põgeneda :)

Elina ütles ...

Oi meil siin on ka palav, ainult hea on vees :P Siis meenub vahest et ka aegajalt on külm :)