neljapäev, 13. mai 2010

Natuke juttu...

Sharpcutsi fesival läks see aasta super hästi! Nii palju inimesi käis vaatamas. Täielik edu!!! Kohale tulid ka ühe lühifilmi autorid New Yorkis. 50ndates mees-paar. Nad olid nii ägedad. Nääklesid naljaga omavahel jne. Mul nii hea meel, et nendega kohtusin ja nüüd on meil koht kus ööbida ja peatuda, kui peaksime New Yorki minema :).

Laupäevane jooga stuudio koristus läks normaalselt. Ühe tunni asemel läks mul 2, sest veetsin peegleid puhastades väga kaua aega, kuna ma ei salli plekke peeglil ja keegi pole ammu neid täis pikkuses puhtaks küürinud. Peale seda oli Sharpcutsi gala kus jõin ära oma mandariini fizzi. Nii hea oli see!...mmm.. (pilt on Kaylani pulmast, sügisel. See kleit mul kadunud kohvis muidu)

Esmaspäeva õhtul oli siis see õhtu Norfolk Bed&Breakfastis koos Tommiga. Mängisime scrabbelit. See on selline mäng kus tähtedest peab sõnu kokku panema ja siis saab punkte. Tom võitis 230 punktiga aga ma ei jäänud palju maha oma 200 punktiga :). Vaatasime läpakast mintmeid teleseriaale ("Cougar town", Glee")ja jõime samal ajal Pirni fizzi jääga. See oli ka nii hea jook....eesti maitse tuli suhu. Saime igast teemadel rääkida ja kokkuvõtteks oli super hea õhtu!!

Eelmine nädal ostsin ühest poest kuumsuistu lõhet (200 grammi - 16,5 dollarit - 196 krooni) ja siis ühest suurest Whole Foods poest leidsin prantsuse sulajuustu, mis maitses täpselt nagu Creme Bonjour, mida siin maal ei ole ma veel leidnud. see maksis 6.99 dollarit, ehk kuskil 100 krooni. Panin krõbileiva peale sulajuustu, kala ja sidruni pipart ja nii hea kodune maitse oli suus...ja samal ajal ka raha maitse. Nii et saan ka siin maal kodused maitsed kätte ainult et väga suure hinnaga...nii et tuleks vist vanemaks saades rikkaks hakata :)

Eile käisin Candiciga Kitcheneri linnas ühes poes nimega Vincensos, selline suur itaalia pood aga seal leidub ka muud euroopa kaupa. Sain näiteks kuivatatud kukeseeni sealt, mis oma Pühapäevasesse seenepirukasse panna. Täna šoppasin tommiga ja sain ülejäänd koostis osad. Reedel on ju ühis sünnipäeva pidu tädi Anna majas..ja kõik Itallased tulevad kohale. Homme peale tööd ja joogat hakkan kokkama. Kui asjad valmis siis teen pilte ka..ja siis kirjutan täpsemalt mida tegin ja palju lõppkokkuvõtteks kõik maksma läks.


sau-plau.

Kommentaare ei ole: