teisipäev, 29. september 2009



Kui eile keset joogat ma tundsin et see võiks lõppeda, siis täna oli täiesti teisiti. Kuna teadsin juba poose, siis keskendusin täna hingamisele. Rahulikult, 6 sekundid sisse, 8 sekundit välja. Palju kergem oli teha kõiki harjutusi. Ja treener ütles ka, et mida rahulikum on inimene, seda paremini poosid välja tulevad. Tommiga koos läksime. Väga hea rahulik kohting oli. Pärast läksime koju, vaatasime Ctv pealt uudiseid ja sõime keedukartuleid ja  Baby bok choy´d. Hetkel ei oska õelda,kuidas see Eesti keeles on. Homme lähme Avriliga kinno. Ei tea veel mida vaatama..homme otsustan.
Eesti keeles mu joogast. Eestis seda veel teha ei saa, Soome on lähim. Aga ole sina esimene, kes seda Eestisse tooma hakkab. Otsi jooga treenereid, kes tahaks seda õppima minna välismaale, otsi ruumi..ja raha hakkab lõpuks voolama (p.s. eriti popp on birkam jooga kuulsuste seas hetkel).

Õpetasin Tommile Eesti keelt. Tal on Ö ja Ä ga kõige rohkem raskusi. Vahel ütleb ta Ü asemel U ja Ä asemel tahab alati A tulla. Aga küll ta selgeks saab :)

Kommentaare ei ole: