kolmapäev, 27. oktoober 2010

20 kraadi sooja 26 okt?

Jah see on tõsi..ja homme on veel 21. Siis läheb külmemaks tagasi. Täiesti kummaline on niimoodi. Alles ma blogisin, aga mõtlesin, et võiksin jälle iga natuke aja tagant blogida, lühemaid sissekandeid. Sest vahest lähevad need väga pikaks. Täna mul vaba päev ka. Käisin 12 ajal joogas ära ja siis tulin oma lemmik kohvikusse. Sai õega skypes räägitud ja Monkaga messengeris räägitud. Väga tore päev igaljuhul.

Tahtsin rääkida meie oravate probleemist. Nagu mäletate oli meil probleem,sest nad said majja sisse. Suvel kadus probleem, sets väljas oli piisavalt toitu neile. Aga nüüd kui ilmad külmaks läinud  - on nad tagasi. Üürnik lasi lõpuks katuses olevad augud kinni panna, et sealt nad enam sisse ei saa. Aga ikka kuulen neid seina sees edasi-tagasi jooksmas. Ja mõelge - kui hiired on majas siis on selline väike krõbin - aga need on ORAVAD. Ja siis üks kraapis vastu seina ka nii, et ärkasin üles. Arvasin, et nad enam keldrisse ja kööki ei saa. Aga võta näpust. Täna hommikul leidis Nick orava köögist.. Nii et ma ei tea mis saab. Rotimürki juba andsime neile,aga see ei mõjunud või siis nad ei söönud seda. Vaja on selliseid orava lõkse, et kast - kuhu sisse saab, aga välja ei saa. Ning siis teise linna nad viia ja loodusesse lasta. Nad nii targad nagu kassid pole, et kodutee leida. Vot nii on lood nende mustade karvaste suurte rottidega (oravatega).

4 kommentaari:

TT ütles ...

Jah, esialgu tundusid mustad oravad põnevad, aga mida rohkem tundma õpid seda tüütumad. Hakkad pisitasa kanukiks muutuma:)

M!na ütles ...

Annab ainest tiinekate õudukaks :D

Annika ütles ...

jeah "Killer squirrels took over! " aga ma arvan, et nad võtavadki hetkel maja endale..sest tommi padja alla oli pähkel peidetud..ja nicki padja all ka :S . ma ei tea mis saab..esialgu arvasime et majakaaslastest keegi tegi nalja, aga ei teinud :S

M!na ütles ...

Pähkel?!?!?!? LOL! Need olid päkapikud, daaaa! ;)