esmaspäev, 17. jaanuar 2011

Niih..enne Eesti reisikirjeldust - Minds eye!!!

Onu Alari ütles, et ta siis vaatab kõiki osi kui ma nad siia järjest panen..aga mul on parem idee. Youtubes on Mindseyeseries´il oma kanal (channel). Ja sealt tuleb valida valikust esimene. Kui esimesele videole vajutada siis hakkab mängima esimene episood. Ja kui see läbi siis hakkab automaatselt järgmine ja nii kaheksani välja. Niimoodi saabki järjest kõik osad ära näha ja midagi vahele ei jää ;)



http://www.youtube.com/mindseyeseries    - Paremal ääres on kokku viis valikut.
 
1) Season One Episodes - just sinna peale tulebki vajutada ja siis kõige ülemisele videole vajutada.
2) Official trailers - siit saab näha lühi treilerit, mis pandud kokku erinevatest episoodidest ja siis ka lühikesed klipid/ teasers (otsetõlge oleks kiusajad, ehk siis annavad väikse maigu suhu..ja et tahaks nagu veel näha, aga kohe ei saa ... hihihihii ) mis episoodist natuke mekki annavad enne kui see välja tuleb.
3) Behind the scenes - siin leidub igasuguseid kaadritaguseid filmiklippe, et kuidas meil võtteplatsil elu käis ja kuidas monteerimis ruumis elu käib jne. Igasugust põnevat ;)
4) Conventions - siin on videoklippe messidelt, kus Minds eye´d esindame ja reklaamime ja fänne juurde saame.
5) Expanded Universe - siia alla kuuluvad teistsugused kaadritagused videod. Need räägivad Minds eye lauamängust või siis koomiksitest või siis rollimängudest :)

Eesti aja järgi tuleb välja episood igal neljapäeval kell 5, kuni Mai kuuni välja. Mul ei ole hetkel aega subtiitreid teha aga üritan sisu seletada Eesti keeles, et aru saada mis toimub. Kuna tegu on ikkagi täiesti uue kontseptsiooniga, siis võib natuke sisu lahti rääkida! Keiu ära edasi loe :P lol. Kuigi tegelikult võid lugeda..sest see on selline üldine jutt, mida üritasin tõlkida.

Illia Fairchild on 12. aastane poiss. Talle meeldib joonistada ja ehitada losse. Talle meeldib fantaseerida kaugetest maadest, mis on täis Rüütleid, Samuraisid, Võlureid,Ninjasid ning Piraate. Vahest ta tülitseb oma vanaisaga, mõnikord jääb matemaatika klassi ajal tukkuma, ning on päris hea pesapallis. Ta on armunud kooliõesse  Chloe´sse aga liiga arg. et talle õelda.  Ta ei tea veel seda, kuid teda jälitatakse/kummitatakse.

Sajandeid on kestnud sõda  hirmuäratavate Deemonite (Dolgrath) ja Inglite (Seraphim) vahel.Nad otsivad inimest, kellel on palju võimeid, et sõda lõpetada ja ühele poolele võit ja võim tuua.
 

Tänu Illiale täitub üks väike äärelinn salapäraste ja ohtlike olukordadega.

Illia ei ole üksi oma võitluses. Tema naabruses elavad sõbrad on Inimkonna suurim kangelased ja nad on vandunud kaitsta Illiat karmist reaalsusest, kuni ta on piisavalt vana, et mõista tema kohta maailmas. Noorteks lasteks maskeerunud Dreamweavers´id (Unenägude-manajad) on tegelikult kangelased, kellel on võime muuta oma kujutlusvõime tegelikkuseks. Võimsad sõdalased eri kultuuridest aitavad Illiat suunata õigele poole, lootuses et maailma saabub üks hetk rahu.



Ja lõpetuseks mine palun hääleta. Nüüd saab ühelt IP aadressilt ainult ühe korra hääletada. Saime teise vooru edasi - JEE!


http://indieintertube.tv/static/indie-intertube-2010-award-nomination-announcement/#axzz1AcE5ac9J
Tee Minds Eye juurde väike täpike ja siis vajuta Vote - ja nii oledki oma panuse andnud  - AITÄHH!

Kommentaare ei ole: